Selectează o Pagină

Vă ajutăm să țineți pasul!

Bine ați venit pe site-ul Annasolarelectric.ro. Faceți cunoștință cu compania noastră, contactați-ne cu încredere. 

Activitățile noastre

Sisteme fotovoltaice

Implementare completă

Rețele electronice

Instalarea sistemelor industriale și casnice 

Instalarea utilajelor industriale

Industria alimentară, linii de producție

Întreținerea mașinilor industriale

Întreținerea liniilor de producție, la nivel electronic, mecanic și de software

Cereți O Ofertă Personalizată 

Nu cunoaștem imposibilul: niciun proiect nu este prea mic sau prea mare.

Suntem mândri că suntem cunoscuți de multe nume mari din industria sistemelor solare, deoarece am construit peste 1 (MW) megawatt de sisteme cu mai multe firme, de la sisteme de 3 kW până la sisteme de 400 kW.

Cu toate acestea, nu vrem să ne oprim aici, ci învățăm să instalăm energie eoliană pentru a asigura continuitatea dezvoltării noastre.

Soluții industriale:
În sectorul de întreținere a utilajelor industriale, ne putem lăuda cu realizări semnificative.

Suntem prezenți în mai multe companii de mare succes și de renume, în special în industria alimentară.

Dar suntem reprezentați și în alte domenii, fiindcă întreținerea este o sarcină eternă.

Sisteme rezidențiale

Sisteme industriale

Proiecte

Instalarea unui sistem fotovoltaic

Am efectuat o instalare completă a unui sistem solar în Septimia Hotels & SPA Resort din Odorheiu Secuiesc, sarcina noastră a fost de a instala, regla și pune în funcțiune întregul sistem.

Lucrări de întreținere a echipamentelor complexe

La unul dintre proiectele noastre recente, am înlocuit setul pentru un separator de lapte industrial. Întreținerea unor echipamente atât de complexe necesită cunoștințe și instrumente specializate. Echipa noastră este pregătită pentru orice fel de provocare în acest domeniu.

Ordine în sistem în toate domeniile

Prioritatea noastră este de a lucra într-un mod profesionist și punctual, de a menține un mediu de lucru curat și de a avea o relație bună cu clientul. Ordinea în timpul muncii asigură siguranța și durabilitatea echipamentului.

Acuratețea și ambiția sunt principiile noastre

Sub îndrumarea mai multor ingineri și tehnicieni cu experiență, lucrările de întreținere sunt efectuate în termenele contractate, în garanție și cu fiecare sarcină atent documentat. Acest lucru ne face un partener eficient din punct de vedere al costurilor și oferă siguranță, fiindcă liniile de producție nu sunt niciodată oprite.

Apelați:

(+4) 0751 654 279

Întrebări frecvente

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări. În această secțiune vom încerca să răspundem la unele dintre cele mai frecvente întrebări. 

Pot avea panouri solare și pe casa mea?

Foarte probabil răspunsul este da, dar este esențial să se stabilească acest lucru la fața locului, iar structura și înclinarea acoperișului vor ajuta, de asemenea, la evaluarea eficienței sistemului.  

Cât de mare este sistemul solar de care am nevoie?

Aceasta depinde în mare măsură de cantitatea de energie de care aveți nevoie și este influențată și de factorii de mediu. Contactați-ne și vă vom ajuta să identificați cel mai designul cel mai optim.

Efectuați, de asemenea, lucrări minore de întreținere pe lângă liniile mari de producție industrială?

Da, bineînțeles. Niciun proiect nu este prea mare sau prea mic, avem instrumentele profesionale pentru o întreținere corectă în multe domenii și experiența necesară pentru a rezolva problemele în mod eficient și eficace.  

Cât costă un sistem de panouri solare? Există acum sprijin activ din partea statului?

Costul unui sistem solar este influențat de mulți factori, așa că merită întotdeauna să obțineți o ofertă personalizată. Sunați-ne cu încredere, iar profesioniștii noștri de top vă vor ajuta să obțineți cea mai bună calitate la cel mai bun preț. Vă rugăm să sunați pentru informații despre subvențiile guvernamentale actuale, deoarece actualizările privind situația actuală se pot produce foarte repede.

Vă ocupați și de instalații electrice?

Nu numai instalarea electrică, ci și construcția de sisteme electrice complete. Sunați-ne pentru un studiu gratuit și o ofertă personalizată.

Partenerii noștri

Contact

4 + 4 =

Sediu: Cristuru Secuiesc, str. Filiaș, nr 125.

(+4) 0751 654 279

laweldhouse[@]yahoo.com

Firma: LAWELDHOUSE SRL

ro_RORO