Selectează o Pagină

Despre noi

Bine ați venit!

Compania noastră a fost înființată în 2017, iar de-a lungul anilor a crescut și s-a dezvoltat zi de zi până la forma actuală. Echipa noastră este motivată și condusă de precizie, ambiție și dorința de a dovedi.

Acest lucru ne permite să oferim o soluție completă și profesională pentru următoarele activități:

  • Proiectarea și implementarea completă a sistemelor solare pentru aplicații industriale, comerciale și rezidențiale, cu instalare completă și expertiză specializată.
  • Implementarea rețelelor electronice și a sistemelor de automatizare atât pe amplasamente industriale cât și casnice
  • Punerea în funcțiune și mentenanța completă a utilajelor industriale, mentenanța liniilor de producție la nivel electronic, mecanic și software

Personalul nostru

Echipa noastră este formată din membri tineri și motivați, care reprezintă inima companiei, iar colegii noștri seniori aduc experiența și rutina necesară pentru a asigura un success continuu și fără probleme. 

Energia verde - ținem pasul

Suntem mândri că suntem cunoscuți de multe nume mari din industria sistemelor solare, deoarece am construit peste 1 (MW) megawatt de sisteme cu mai multe firme, de la sisteme de 3 kW până la sisteme de 400 kW.

Cu toate acestea, nu vrem să ne oprim aici, ci învățăm să instalăm energie eoliană pentru a asigura continuitatea dezvoltării noastre.

Soluții la nivel industrial

În sectorul de întreținere a utilajelor industriale, ne putem lăuda cu realizări semnificative. Suntem prezenți în mai multe companii de mare succes și de renume, în special în industria alimentară. Dar suntem reprezentați și în alte domenii, fiindcă întreținerea este o sarcină eternă.

Viziunea mea este că, în scurt timp, fiecare companie, fiind mic sau mare, va apela la serviciile unor companii de întreținere externalizate pentru a efectua sarcini de întreținere. Deoarece echipa mea are expertiza necesară pentru a oferi un pachet complet pentru o companie în domeniul întreținerii, sunt convins că vom fi alegerea Dvs. Facem acest lucru prin documentarea formală a tot ceea ce facem, pas cu pas, pentru a facilita facturarea ulterioară.

De ce este benefică externalizarea întreținerii?

Un avantaj uriaș față de un angajat intern poate fi faptul că, fiind o companie, lucrările de întreținere sunt efectuate sub supravegherea mai multor ingineri și tehnicieni cu experiență, în termenele contractate, cu garanții și cu toate sarcinile atent documentate.

Această precizie și eficiență face ca acest design să fie imediat mai eficient din punct de vedere al costurilor și oferă tuturor antreprenorilor profesioniști liniștea că liniile lor de producție nu sunt oprite din cauza unei erori umane.

9

Implementarea rețelelor electronice:

Aceasta include, de asemenea, construcția rețelelor electronice, care e esențială pentru demararea unei linii de producție. Partenerii noștri se pot baza pe noi și în acest sens, deoarece am realizat iluminatul interior și exterior a mai multor hale industriale de mari dimensiuni din întreaga țară. Totul în conformitate cu planurile furnizate, interpretate cu profesionalism după desene.

Prioritățile noastre:

Prioritatea noastră este de a lucra într-un mod profesionist și punctual, de a menține un mediu de lucru curat și de a menține o relație bună cu clientul. Credem în marketingul din gură în gură.

În calitate de manager, bunăstarea indivizilor este cel mai important lucru în construirea unei companii. Este important pentru mine ca ei să își iubească munca și să facă față noilor provocări în fiecare zi. Ar trebui să fie fericiți venind la serviciu, dar, în același timp, timpul de calitate pertecut în familie este important pentru noi. Unul dintre regurile noastre e să nu ne deranjăm colegii după orele de lucru decât dacă este de o importanță vitală. Angajații noștri sunt un grup bun de prieteni, fiind ca o a doua familie.

Cu toții avem o imagine clară a direcției pe care compania dorește să o urmeze în anul care urmează și știm că trebuie să ne facem partea noastră pentru a asigura îmbunătățirea și progresul continuu. 

Organizăm activități comune echipa noastră, la care participă mamele și copiii din familiile companiei pentru a le integra și pe ei într-un mod indirect. Am dori să construim un mod de viață în care tatăl să câștige banii necesari pentru bunăstarea întregii familii.

Attila Lőrinczi - Proprietar
ro_RORO