Oldal kiválasztása

Bemutatkozás

Üdvözlöm!

Cégünk 2017-ben alapítottuk meg, és az évek során napról napra kiugró fejlődésen esett keresztül és bontakozott ki a jelenlegi formájára. A csapatunkat a pontosság, az ambíció és a bizonyítási vágy táplálja és mozgatja.

Ennek köszönhetően a következő tevékenységekben nyújtunk teljeskörű, professzionális megoldást:

  • Szolár rendszerek teljeskörű tervezése és kivitelezése, ipari, kereskedelmi, és lakossági területeken, teljes szereléssel, erre specializált szaktudással
  • Elektronikai hálózatok és automatizmusok kiépítése ipari felületeken, illetve háztartási szinten egyaránt
  • Ipari gépek teljes körű üzembe helyezése és karbantartása, gyártósorok karbantartása elektronikai, mechanikai és szoftveres szinten is

Munkatársaink

A csapatunkat fiatal, tenni akaró csapattagok alkotják és mozgatják mint a cég motorja, továbbá Senior életkorú kollégáink hozzák a biztos tapasztalatot és a rutinosságot a gördülékeny és zökkenőmentes, sikeres munkavégzéshez. 

Zöld energia – lépést tartunk

Büszkék vagyunk rá, hogy több nagynevű cégnél ismerik a nevünk, hiszen a Szolár rendszerek területén már több mint 1 (MW) megawatt összteljesítményű rendszer kivitelezése van a hátunk mögött, több típusú márkával, kezdődve a 3kW-os rendszerektől, egészen fel a 400kW-os rendszerekig.

Ugyanakkor nem szeretnénk itt megállni, a fejlődésünk folyamatosságát biztosítva,  tanulmanyozzuk a szélerőmű telepítését.

Megoldások ipari szinteken

Az ipari gépek karbantartási ágazatában is jelentős eredményekkel büszkélkedhetünk. Több nagysikerű és Jó Nevű cégnél vagyunk jelen, leginkább az élelmiszer iparágban. De más területen is képviseltetjük magunkat, hisz a karbantartás az örökös feladat.

A vízióm az, hogy rövid időn belül minden nagyobb-kisebb cég, külsős karbantartó cég szolgaltatasait fogja használni a karbantartási feladatok elvégeztetésére. Mivel a csapatom a szakértelme által biztosítani tudja mindazt amire egy cégnek karbantartás területen szuksege van, bízom benne, hogy minket választanak. Mindezt tesszük úgy, hogy minden cselekedetünket fázisonként hivatalosan dokumentáljuk, evel is segítve a későbbi nyomonkövetést.

Miért előnyös, ha külsős cég végzi a karbantartást?

Óriási előny lehet egy alkalmazott belső munkatárssal szemben, hogy cégként több tapasztalt mérnök és tapasztalt technikusok irányítása alatt végződnek a karbantarási munkálatok, a szerződött időintervallumokat betartva, garanciát vállalva, és minden elvégzett feladatot gondosan dokumentálva.

Ez a precíz és hatékony munkavégzés azonnal költséghatékonyabbá teszi ezt a konstrukciót, és minden professzionális vállalkozónak megnyugvást jelent, hiszen a gyártósoraik emberi mulasztás miatt nem állnak le.

9

Elektronikai hálózatok kiépítése:

Ugyancsak ide köthető az elektronikai hálózatok kiépítése, ami elengedhetetlen egy gyártósor elindításához. Ezt is bizalommal ránk bízhatják a partnereink, hiszen több, nagy ipari csarnok külső és belső világítását végeztük el országszerte. Mindent a megadott tervekhez hűen, rajzokról szakszerűen olvasva.

Prioritásaink:

Prioritásunk elsősorban a pontos szakszerű munkavégzés, a tiszta munkakörnyezet megtartása és az ezáltali jó kapcsolat a megrendelővel. Hiszünk a szájról szájra terjedő reklámban.

Vezetőként, a cég felépítésében elsősorban az egyének jólete fontos. Fontos számomra, hogy szeressék a munkájukat és napról napra találkozzanak új kihívásokkal. Örömteli legyen számukra munkába járni, ugyanakkor nálunk fontos a minőségi családdal töltött idő. Szabályszerű nálunk, hogy munkaidő után nem zavarjuk a kollégákat, csak ha életbevágóan fontos. Cégünk dolgozói egy jó baráti társaság, egy második családként funkcionál.

Mindnyájunknak tiszta képe van arról, hogy hová akar eljutni az adott évben a cég, és tudjuk, hogy ezért tennünk kell, ezzel is biztosítva a folyamatos fejlődést és előrehaladást. 

Közös programokat szervezünk, hogy jobban összekovácsolódjanak indirekt modon is a családok anyukái, gyerekei is. Egy életformát szeretnénk építeni, ahol az apa megkeresi az egész család jólétéhez szükséges anyagiakat.

Lőrinczi Attila – Tulajdonos
hu_HUHU